vineri, 27 august 2010

Bataia-i rupta din rai!

Asta-i vorba multor romani: "Bataia e rupta din rai". Presedintele o aplica, multi parinti o aplica, de ce nu si preotii?
Am citit pe site-ul Antena 3 un titlu de stire ce mi-a atras atentia si am urmarit si clipul alaturat articolului. E vorba de un popa din Constanta, mai exact un nene staret de la manastirea Basarabi, care a luat la bataie un individ care si-a permis sa intre in curtea manastirii fara aprobarea sa si fara programare. Pe bataios il cheama Teotim Popa si ar putea sa se califice la K1 fara probleme. Gesturile rahatului asta de popa tradeaza ura sa pentru tot ce inseamna fiinta umana!

Priviti clipul:


Tu daca ai pati asta, n-ai riposta?

2 comentarii:

  1. Aloooo nimeni nu aude ce se intampla in ograda acestei manastiri din Basarabi ??
    Deoarece vad ca avem de-a face cu un staret..parerea bisericii...eu as zice ca avem de-a face cu un NESIMTIT...parerea mea, insa sper ca macar conducerea bisericii sa-si faca treaba si sa-l pedepseasca prin excludere, nu ca as fi interesat in mod direct insa suntem satui de tot felul de derbedei care se cred zmei..sa mai vedem si astfel de fapte cu transmisii din manastiri...e prea de tot !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucura foarte mult ca a reaparut jurnalismul de investigatie, mita filmata, ca exista telefoane care pot inregistra, filma sau poza orice ne dorim.
    In ceea ce-l priveste pe batman ala, sper sa ii plateasca cineva cu propria-i moneda si sa fie discreditat in comunitatea respectiva. De fapt, sper sa fie dat afara din orice forma religioasa, pentru totdeauna. Indiferent care ar fi motivatia sa, nu are nicio justificare realista pentru ura cu care il lovea pe individul respectiv.

    RăspundețiȘtergere