vineri, 8 octombrie 2010

Calendar sexy pentru Putin

Vladimir Vladimirovici Putin we love you/we don't love you!

De ziua de nastere a premierului Vladimir Putin, studentele la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii de Stat din Moscova au postat pe internet un calendar anti-Putin. Calendarul protestatar este o replica fata de un cadou primit miercuri de Putin din partea unui alt grup de studente. Acestea pozasera in posturi provocatoare, afisand mesaje de felicitare pentru premierul rus.

Scurt istoric
Mie omul asta, la nivel de limbaj non-verbal, imi inspira atat de multa putere cum putini au reusit sa ma impresioneze pana acum. In copilarie a fost extrem de indisciplinat- pana in clasa a-5-a nu fusese cooptat in organizatia locala de pionieri din cauza comportamentului sau. Apoi a facut sport, mult sport (arte martiale, tenis, ski, pilotaj). A absolvit dreptul international cu o teza despre politica SUA pe teritoriu african. In timpul facultatii a devenit membru al partidului comunist (a ramas membru pana la dizolvarea partidului, in 1991). Dupa facultate a fost recrutat de KGB, in serviciul de ultraspionaj (unde a lucrat in directia nr. 5, combatea opozitia politica). A fost trimis in Germania insa dupa caderea comunismului a revenit in tara unde a ocupat o functie la facultatea de Relatii Internationale (Leningrad).
In politica a intrat in 1990 ca si consilier al primarului Sankt Petersburg-ului, apoi ascensiunea sa a urmat un curs normal. In martie 1994 a devenit vice-primarul Sankt Petersburg-ului. In 1999, Boris Eltin l-a numit prim-ministru insa dupa demisia lui Eltin, Putin a devenit presedintele tarii. In 2004 a fost reales si de la incheierea celui de-al doilea mandat si pana in prezent este prim-ministru.
Putin e casatorit cu o profesoara de filologie- Ludmila Putin (cunoaste la perfectie: germana, franceza, spaniola) si are doua fiice (24 ani si 25 ani).





Va arat cateva dintre paginile calendarelor (am facut o selectie a celor mai "bune" exemplare)







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu